View Post

JUDO VRTEC

In SKUPINSKA VADBA by mojca

V judo vrtcu se otroci seznanjajo z osnovnimi judo tehnikami. Velik poudarek je na šoli padanja oziroma pravilnemu padanju in splošnemu razvoju motoričnih sposobnosti in spretnosti. Otroci se preko vadbe naučijo medsebojnega sodelovanja, dela v skupini in paru. Seveda pa se posvečajo tudi raznim športnim igram in zabavi.

View Post

TATAMČEK

In SKUPINSKA VADBA by mojca

Vadba je namenjena vsem predšolskim otrokom (3-4 let). Skozi vadbo se bodo otroci spoznavali z različnimi oblikami naravnih gibanj, elementarnimi igrami ter predvsem pridobili nove prijatelje in veselje do gibanja.

View Post

ZLATA LETA

In SKUPINSKA VADBA by mojca

Vadba je namenjena starejši populaciji, ki se radi družijo in zraven počnejo nekaj dobrega za svoje telo. Skozi vadbo želimo izboljšati mišični tonus, ravnotežje in s tem zmanjšati možnost poškodb.

View Post

PILATES

In SKUPINSKA VADBA by mojca

Vadba s katero krepimo globoke mišice jedra, raztegnemo zakrčene dele ter tako poravnamo telesno držo in odpravimo bolečine v hrbtenici in sklepih. Prav tako preko redne vadbe izboljšamo kontrolo svojega telesa, koordinacijo in ravnotežje. Vadba je namenjena tako vrhunskim športnikom, kot tudi popolnim začetnikom, moškim in ženskam.

View Post

JOGA

In SKUPINSKA VADBA by mojca

Ob prijetni glasbi se bomo skozi vadbo poglobili v svoje telo in z njo krepili mišice celotnega telesa, še posebej našega jedra, raztegnili zakrčene dele ter tako poravnali telesno držo in odpravili bolečine v hrbtenici in sklepih. Iz položaja v položaj bomo prehajali z usklajenimi, mehkimi gibi, s pomočjo katerih je z rednim izvajanjem mogoče izboljšati kontrolo svojega telesa, koordinacijo …

View Post

HIIT

In SKUPINSKA VADBA by mojca

Visoko intenzivna intervalna vadba, ki traja 45 min. Skozi vadbo bomo preoblikovali telo in pridobili na vzdržljivosti ter moči. Pri vadbi se uporabljajo vaje z lastno telesno težo ter različni rekviziti. Zaradi večje intenzivnosti vadbe, je vadba primerna za vse, ki se redno ukvarjajo s telesno aktivnostjo.

View Post

TATAMI MOČ

In SKUPINSKA VADBA by mojca

Vadba, pri kateri razvijamo mišično moč, pridobivamo vzdržljivost in dosežemo višjo stopnjo telesne pripravljenosti. Pri vadbi uporabljamo različne rekvizite in težje oblike vaj z lastno telesno težo in drugimi pripomočki. Vadba je namenjena obema spoloma, za ljudi, ki že imajo nekaj izkušenj z vadbo za moč. 

View Post

FITBODY

In SKUPINSKA VADBA by mojca

Vadba je namenjena začetnikom in rekreativcem, ki želijo skozi učenje pravilne izvedbe vaj in stopnjevanje intenzivnosti izboljšati svojo telesno pripravljenost. Skozi vadbo bomo izboljšali koordinacijo, kondicijsko pripravljenost ter preoblikovali telo.